BBQ Excellence bij Bouwbedrijf Lont: Foodvans’ Smoked Meat Sensatie

Recentelijk verzorgde Foodvans een spectaculaire BBQ voor Bouwbedrijf Lont, waarbij onze unieke Holy Smook smoker een hoofdrol speelde! Op de foto hierboven zie je een van onze trotse chefs met een perfect gerookt stuk vlees, een ware delicatesse die de ster van de dag was.

Een Smokey Smaakervaring

Onze Holy Smook smoker is meer dan een kookapparaat; het is een kunstwerk op wielen. Met deze smoker bereiden wij de meest smaakvolle en malse stukken vlees, perfect gerookt tot in de kern. De geur van het langzaam garende vlees lokte al snel de hongerige medewerkers van Bouwbedrijf Lont naar onze food truck.

Wil jij 1 van onze foodtrucks op jouw event?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Samen maken we er een onvergetelijk moment van!

Wij zorgen voor de hapjes, drankjes en de sfeer, dus hoef jij je nergens meer druk om te maken!

“Ik heb nog nooit zo’n sappig en smaakvol stuk vlees geproefd. De rooksmaak was perfect, niet te overheersend maar juist goed in balans. Foodvans heeft echt indruk op ons gemaakt.”
Tom, Technisch Medewerker bij Bouwbedrijf Lont

Ambachtelijk Bereid met Passie

Onze chef op de foto straalt niet alleen vanwege de koude buitenlucht, maar vooral vanwege de trots op zijn ambacht. Elk stuk vlees dat uit onze smoker komt, wordt met zorg en passie bereid. Deze toewijding aan kwaliteit en smaak is wat Foodvans onderscheidt.

“De manier waarop het vlees werd bereid was een echte show. Je kon de passie van de chef voelen en dat proefde je terug in het eindresultaat. Absoluut heerlijk!”
Sanne, Projectleider bij Bouwbedrijf Lont

Een Sfeervolle en Smaakvolle Bedrijfslunch


De bedrijfs-BBQ was meer dan alleen een maaltijd; het was een ervaring. Medewerkers kwamen samen, genoten van het heerlijke eten en de informele sfeer. De unieke rooksmaken van ons vlees brachten een extra dimensie aan de lunch, waardoor iedereen nog lang napraatte over deze bijzondere traktatie.

“Dit was de beste lunch die we ooit hebben gehad op het werk. De sfeer, het eten, alles was perfect. Foodvans heeft echt iets speciaals neergezet.”
Henk, Voorman bij Bouwbedrijf Lont

Organiseer Jouw Eigen Smaakvolle Event

Wil je jouw evenement ook naar een hoger niveau tillen met de heerlijke smaken van onze Holy Smook smoker? Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden. Bij Foodvans garanderen we een culinaire ervaring die je gasten nog lang zal bijblijven.

Bezoek onze website voor meer details en om een reservering te maken. Wij kijken ernaar uit om ook jouw evenement onvergetelijk te maken!

Foodvans.nl – Voor een unieke BBQ ervaring vol smaak en sfeer.

Foto impressie

3 Reacties

  • De BBQ bij Bouwbedrijf Lont was fenomenaal! Het vlees was perfect gerookt en ontzettend mals. De sfeer was gezellig en de chef was duidelijk gepassioneerd over zijn werk. Foodvans heeft echt indruk gemaakt!

    Janine van Dijk,
  • Wat een ervaring! De Holy Smook smoker van Foodvans leverde een smaakexplosie. Ik heb nog nooit zo’n sappig stuk vlees gegeten. De informele sfeer maakte het helemaal af. Dit is een lunch die we niet snel zullen vergeten.

    Peter de Groen,
  • Foodvans heeft onze bedrijfslunch naar een hoger niveau getild. Het gerookte vlees was heerlijk en de ambiance was perfect. De passie van de chef was voelbaar en proefbaar. Een aanrader voor elk evenement!

    Lisa Vermeer,
  • Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *