Een Onvergetelijke BBQ bij Bouwbedrijf Lont: Foodvans in Actie

Bij Foodvans.nl zijn we trots op onze capaciteiten om elk evenement naar een hoger niveau te tillen! Onlangs hadden we de eer om de catering te verzorgen voor een bedrijfs-BBQ bij Bouwbedrijf Lont. Het was een middag vol heerlijk eten, gezellige gesprekken en een onvergetelijke sfeer.

Een BBQ voor de Hardwerkende Medewerkers

Het evenement vond plaats op het terrein van Bouwbedrijf Lont, waar we onze food trucks opstelden en een ruime eetruimte creëerden met lange tafels en banken. De setting was perfect voor een ontspannen en gezellige BBQ.

“Foodvans heeft een geweldige BBQ voor ons georganiseerd. Het eten was fantastisch en er was voor ieder wat wils. De sfeer was gezellig en ontspannen, precies wat we nodig hadden na een lange werkweek.”
Jan, Productiemanager bij Bouwbedrijf Lont

Uitmuntende Gerechten en Service

Onze chefs waren druk in de weer met het bereiden van een breed scala aan BBQ-gerechten. Van sappige hamburgers en perfect gegrilde worstjes tot smaakvolle vegetarische opties en verse salades. Iedereen kon genieten van hun favoriete gerechten, allemaal bereid met de hoogste kwaliteit ingrediënten.

“Ik was erg onder de indruk van de variëteit aan eten. De hamburgers waren sappig en de salades waren vers en knapperig. Het was duidelijk dat Foodvans veel aandacht besteedt aan de kwaliteit van hun eten.”
Monique, Administratief Medewerker bij Bouwbedrijf Lont

Een Geslaagde Bedrijfsbijeenkomst

De sfeer tijdens het evenement was top. Medewerkers genoten van hun maaltijden, hadden gezellige gesprekken en maakten plezier, allemaal onder het genot van heerlijk eten en een verfrissend drankje. De informele setting van de food trucks droeg bij aan de ontspannen en vrolijke ambiance.

“Het was geweldig om iedereen buiten de werkvloer te zien ontspannen en genieten. De informele setting van de food trucks maakte het evenement echt speciaal. Foodvans heeft fantastisch werk geleverd!”
Kees, Directeur bij Bouwbedrijf Lont

Boek Foodvans voor Uw Volgende Evenement

Het succes van de BBQ bij Bouwbedrijf Lont laat zien wat Foodvans kan bieden: heerlijk eten, uitstekende service en een unieke ervaring. Of je nu een bedrijfsfeest, een familie-evenement of een festival organiseert, wij zorgen voor een culinaire ervaring die jouw gasten nog lang zullen herinneren.

Bezoek onze website voor meer informatie en om een reservering te maken. Wij kijken ernaar uit om ook jouw evenement onvergetelijk te maken!

Foodvans.nl – Voor een smakelijke en onvergetelijke ervaring op elk evenement.

0 Commentaren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *